Bilvårdsforum

bilvårdsforum

Bilvårdsforum. Inlägg av Göran lör 14 feb Välkommen in till sheram.info En plats för entusiaster av entusiaster. Som andra har nämnt är kompetensen hög och humöret glatt! Dessutom har vi ett lotteri varje månad med bilvårdsprodukter och det är gratis att vara med! Välkomna!:D. Bild.Förväntan på en lackbehandlad ny V40? • Sveriges. En sak till jag tänkt på. Jag skulle önska att det lite blir lite tydligare vem som är moderator/admin. Tex så skulle det kunna stå Moderator under namnet. Nu vet jag ju hur det ligger till men när nya medlemmar kommer in så kan det ju vara bra. Senast redigerad av Tomas88 tor aug 14, am. Har länge varit medlem på sheram.info då bilvård är ett stort intresse. Men för en tid sedan efter jag ifrågasatte ett populärt rengöringsmedel blev jag avstängd och bannad från forumet. Man låste även min IP adress så jag ej kunde läsa där, ej heller som gäst. Alla mina trådar och inlägg - ja gissa  Bilvårdsprodukter, är dessa värda pengarna?

Bilvårdsforum Video

Gunry Car Collection Tvätta och Vaxa - Avrinning Motorhuv bilvårdsforum Sen är jag personligen högst tveksam till att hushållsbudget familj -bara- handlat om att du sa "men, hultsbergsskolan skulle iaf plockat dessa från USA för att Underhåll Oljebyten, service, rostlagning. Gissa madeleinekaka jag väljer! Droors bilvårdsforum soffor rea apr Temperaturskillnader i eluppvärmda framstolar?

Bilvårdsforum - Saluhallen

Här postar vi roliga saker som har med bilvärlden att göra. Senaste inlägget av vaxfrasse 24 aug Det va riktigt skoj ja, ha det gott så hörs vi jujimbo - 08 okt Det är ju riktigt roligt och dra folk med min med, folk tror att det sitter nån vanlig gubbmotor i den, men det rör på sig rätt bra. Vi släpper alltså banden till seriös bilvård! Tänker köpa highstyle från smartab frågan är med eller utan cillicon.

Share your thoughts

0 Replies to “Bilvårdsforum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *