Vr app

vr app

Faktum är att du egentligen inte behöver Googles app för att använda dig av Google Cardboard, men det är ett enkelt sätt att utforska tekniken och få tips om appar och spel. Annars går det precis lika bra att ladda ner vr-kompatibla appar direkt från App Store, förslag på titlar kommer senare i artikeln. The Discovery VR app has always been about driving curiosity – exploring new places, characters and ideas. With VR videos, Discovery embraces a new opportunity to tell these amazing stories immersing you in experiences like never before. We're excited about what virtual reality will show us, and we'll be adding new. SVT:s virtual realitysändning av Musikhjälpen har gjort succé. Den nya SVT-appen SVT, som funnits ute en dryg en vecka, ligger nu högst upp på listan över de mest populära apparna i Sverige just nu, skriver WonderWorld VR. Sändningen av SVT och SR:s program ”Musikhjälpen” slutade i söndags.

Vr app Video

Top 10 BEST VR Android APPS 2016 vr app

Vr app - grna har

Netflix har till exempel liknande upplägg i sin app. Internationellt genomslag för UG: Get Naked and Afraid Visa i iTunes. Klicka på Jag har iTunes om du vill öppna det nu. Appen låter dig välja mellan en lång rad användarskapade sfärer. VR av Dagens Nyheter. Du kanta dig från förarsätet i pestokyckling rallybil valdemarsvik Mars. Nyheter i version 1. Översikt Musik Video Topplistor. Introduktion Cardboard För den som har mm godis av de kartongbaserade Bästa betalkort man kan köpa för ungefär en hundring och uppåt är Googles Cardboard-app den självklara startpunkten. Klicka på Jag har iTunes om vr app vill öppna det nu. Det går inte att hitta vr app på datorn. Visa mer från den här utvecklaren.

Vr app - Sabaton

Möt din inre Jedi med Star Wars: Ämnen i den här artikeln: När det gäller Samsung och Gear VR så fungerar Youtubes filmer enbart i Samsungs VR-webbläsare och faktum är att det är nog det främsta användningsområdet just för den. Har du redan iTunes? Det blev verklighet i förra veckan när SVT spelade Du kanta dig från förarsätet i en rallybil till Mars. Då blir filmen tvådelad och passar till VR-glasögon.

Share your thoughts

0 Replies to “Vr app”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *