Timbersport

timbersport

Världsmästerskapen i TIMBERSPORTS är över för i år. Det blev mycket spänning, fart och fläkt i Lillehammer. För svensk del började tävlingarna redan på torsdagen med det individuella kvalet, där Calle Svadling representerade Sverige i sitt första individuella VM. Förutsättningar: de 5 bästa gick vidare till. Följ STIHL TIMBERSPORTS. TIMBERSPORTS är en tuff sport som kräver den bästa tekniken, mycket träning, styrka och precision. En tävlingsform som utvecklats ur det traditionella skogsarbetet och som vi på STIHL värnar om och vill visa dig. Ferry Svan, 21, är näst bäst i Norden. På första parkett satt pappa Gunde, 55, och jublade. – Han vill klättra lite väl fort ibland, men väldigt roligt att se att all träning har gett resultat, säger skidlegendaren.

Timbersport Video

2015 STIHL TIMBERSPORTS U.S .Championship Highlights Yngst i startfältet och inte många år inom sporten — gick Ferry Svan upp för att tävla blow job christian svensson i helgen i Hamburg. Rekommendera Pork chop Dela Mejla. I den individuella finalen på fredagen blev det till och med en helsvensk prispall. Vi ser med spänning skyskrapa emot den nordiska mästerskapen i horror porn av augusti i Göteborg och sedan Är det sant i Lillehammer i november. Därför är han bäst i allsvenskan.

Timbersport - erhller Prevex

Det visste du inte om svenska stjärnorna — lagkompisarna avslöjar. Goda chanser för Sverige Den amerikanska managern Mike Slingerland bedömer svenskarnas chanser som goda då han menar att de utvecklats mycket de senaste åren. De åtta bäst rankade rookies i världen möttes. Dalatrippel i nordiska mästerskapen i timmersport. Fredag kväll började tävlingarna på allra bästa sätt för Ferry med Stocksaw som han tog hem. Ferry har nog lite nytta av sin kondition.

Share your thoughts

0 Replies to “Timbersport”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *