Vr app

vr app

Faktum är att du egentligen inte behöver Googles app för att använda dig av Google Cardboard, men det är ett enkelt sätt att utforska tekniken och få tips om appar och spel. Annars går det precis lika bra att ladda ner vr-kompatibla appar direkt från App Store, förslag på titlar kommer senare i artikeln. The Discovery VR app has always been about driving curiosity – exploring new places, characters and ideas. With VR videos, Discovery embraces a new opportunity to tell these amazing stories immersing you in experiences like never before. We're excited about what virtual reality will show us, and we'll be adding new. SVT:s virtual realitysändning av Musikhjälpen har gjort succé. Den nya SVT-appen SVT, som funnits ute en dryg en vecka, ligger nu högst upp på listan över de mest populära apparna i Sverige just nu, skriver WonderWorld VR. Sändningen av SVT och SR:s program ”Musikhjälpen” slutade i söndags.

Ford ranger test

ford ranger test

Nya Ford Ranger är både snyggare och säkrare än sina konkurrenter. När den nu kommer till Sverige så borde den därför bli ett självklart val för många. Men det finns saker som talar för att både Nissan Navara och Mitsubishi L kommer att kunna försvara sina revir i segmentet fyrhjulsdrivna pickuper ett. Under veckan när det snöade som mest i Stockholm så testade jag Nya Ford Ranger med den starkaste L dieseln på hk och i övrigt hade provbilen utrustningsnivån Limited. New-Ford-Ranger-4x4-Winter-Test. Nya-Ford-Ranger-Test-Vinter-Halka. Test-Ford-RangerLhk-Dubbelhytt. Fords pickup Ranger Wildtrak ligger långt fram när det gäller tekniska hjälpmedel i den här typen av bil.

Stallplats stockholm

stallplats stockholm

Lövholmen - en komplett hästanläggning i Botyrka söder om Stockholm som erbjuder uthyrning av stallplats och anordnar träningar i hoppning och dressyr. Om oss -. Stall Fågelbro är en modern hästanläggning för dig och din häst. Hela anläggningen är nybyggd, och inflyttning skedde i juni På anläggningen finns det två stall med sammanlagt 38 boxar och ett antal utomhusboxar. Anläggningen har ett 20 x 60m stort ridhus som är både isolerat och uppvärmt. Underlaget. Vi har 12 boxar för uthyrning. I stallhyran ingår fodringar i stallet. Tillgång till fin ridbana med belysning och hinder samt tillgång till skrittmaskin ingår också. Stråfoder, kraftfoder och strö ingår inte i hyran. Det finns 3 stycken uppställningsplatser för ryktning och putsning samt bra plats för hovslagare att stå.

Affärer oskarshamn

affärer oskarshamn

Amiralens Köpcentrum» Amiralen Köpcentrum har fjorton butiker med det senaste inom mat, mode, hem och fritid. Årligen har Amiralen ca. 3 miljoner besökare. Karlskrona ( km). Affärer - affärer, butiker, inredning, skor, butiker i, skoaffär, skor i, verktyg, 3 butik, arbetskläder, badrum - företag, adresser, telefonnummer. Välkommen till Oskarshamns kommun! Handelsplats Snickeriet. I den fördjupade översiktsplanen över Oskarshamns stad slogs det fast att ett nytt handelsområde skulle möjliggöras runt mellersta infarten. av handeln. En detaljplan har nyligen vunnit laga kraft och detta möjliggör ett antal nya butiker bredvid ICA Maxi.

Pite dansar och ler

pite dansar och ler

PITEÅ PITEÅ Vad vore en folkfest utan god mat? Piteå dansar och ler bjuder varje sommar på ett stort utbud av maträtter. PT bjuder i dag på det traditionsenliga mattestet - din guide i festivalmatsdjungeln. Piteå Dansar och Ler har medvetet satsat på lokala akter vid sommarens festival och när arrangörerna släpper fram ytterligare artister är det en stark norrbottnisk prägel som skiner igenom. Kristian Anttila må vara från Göteborg men han har turnerat flitigt i Norrbotten de senaste åren och vapendragaren. Piteå dansar och ler AB, - På sheram.info hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, varumärken, offentliga värden, adress mm för Piteå dansar och ler AB.

Carnegie asset management

carnegie asset management

Carnegie Fonder säljs till ett nytt bolag där också Carnegie Asset Management kommer att ingå. Carnegie Asset Management separerades ut ur Carnegie Investment Bank redan och ägs av Altor Fond III och personalen. Carnegie Asset Management, med huvudkontor i Köpenhamn, är mest känd för. C WorldWide är en oberoende kapitalförvaltare. Vårt mål är att skapa konsistent, långsiktig värdetillväxt genom aktiv investeringar i börsnoterade aktier. Carnegie Asset Management kommer som fondbolaget tidigare kommunicerat att byta namn till C WorldWide Asset Management per den 8 mars. Det innebär också att.

Intervjuar

intervjuar

Lars G Nilsson (L.G. Nilsson) intervjuar Thed Björk för Viasat Motor på Anderstorp Raceway En intervju är en konversation mellan två eller fler parter där den ena parten utfrågar den andra för att anskaffa information. Exempel på intervju för bedömning är en anställningsintervju. Intervjuer som är tänkta att frambringa. Så här gör du en intervju. Här är tredje lektionen i vår journalistskola. Denna gång handlar det om den svåra konsten att intervjua. Intervjun är både en journalistisk arbetsmetod för att samla in fakta och en journalistisk form. Det finns många typer av intervjuer från den allra enklaste fråga-svar-intervjun till rejäla. Han intervjuar i programmet ”Toppmötet” fyra politiker som han själv känner sedan sin tid som politiker: den tidigare amerikanska utrikesministern Condoleezza Rice, Natos tidigare generalsekreterare Anders Fogh Rasmussen, den nuvarande generalsekreteraren för den västliga försvarsalliansen Jens.

Bygga ut huset pris

bygga ut huset pris

Hej Vi funderar på att bygga ut vårt gamla 2plans hus då det inte finns plats för värme någonstans (få in solenergi senare jordvärme). Vi eldar med ved och har el så vi skulle vilja skaffa mer miljövänliga (och billigare!) alternativ. I framtiden skulle vi gärna få till en tvättstuga i samma bygge men det är inte. Med en tillbyggnad på 64 kvadratmeter blev Richards och Annas hus dubbelt så stort. I dag har alla i familjen var sitt sovrum Läs också: Arkitektens bästa tips för att bygga ut. Av Leva & Bo . Ett vanligt fel är att inte fråga om projektering och konstruktionsritningar ingår i priset. I de fall där det inte ingår. Vi vill bygga ut huset med 22m2. Ska bli ett ljust lantligt "leilakök" Jag har en händig elektiker till karl som ska göra i sheram.infod att totalrenovera hus samt bygga ut?

Lediga lägenheter i vänersborg

lediga lägenheter i vänersborg

Vi bor utomlands och planerar att komma hem juni och därav vill vi hyra ut vårt fina hus. Vi har haft fantastiska hyresgäst men de har tyvär. 10 SEK. m². Markera som favorit Anmäl Se bostad. Foto Lägenhet i Vänersborg Torpa. b. sheram.info 30+ dagar sen. Bostäder att hyra i Vänersborg. Se de nyaste lägenheterna, rummen, husen, villorna, sommarstugorna och studentbostäderna att hyra i Vänersborg. Letar du efter lägenheter i Vänersborg? Här kan du söka efter alla tillgängliga Lägenhetsannonser i Vänersborg som finns ute på marknaden just nu. Sökkriterier. Om du söker en lägenhet i Vänersborg kommun så har du kommit till den rätta sidan. På denna sida ser du alla lediga lägenheter, som går att söka idag i.

Karma grip

karma grip

Karma Grip är ett handgrepp som tillsammans med stabilisatorn blir en steadycam annordning för din GoPro. Du kan starta/stoppa, byta läge, slå på/av kameran och sätta HiLights med snabbknappar direkt på greppet. Tillsammans med Karma Mounting Ring kan du montera Karma Grip på vanliga GoPro-mounts och få en. GoPro Karma Grip. Effektiv stabilisering för din GoPro Hero6 & Hero5 Black! GoPros egen stabiliseringslösning för Hero6 & 5 Black. Montera helt enkelt din Hero-kamera i kamerahållaren och du kan börja filma direkt med en mycket effektiv stabilisering. En praktiskt laddfunktion, gör att du kan ladda både batteriet i kameran. Capture unbelievably smooth, pro-quality footage by extending your Karma Grip. The Karma Grip Extension Cable provides 35in (89cm) of extension, allowing you to wear the grip and stabilizer separately for more comfortable body mounting on the go. Mount the grip within easy reach and use it as a wired remote or stash.