Testlagret

testlagret

Testlagret AB, 48 Se kontaktuppgifter, telefonnummer, öppettider, m.m. på sheram.info Exakta, säkra graviditetstester, ägglossningstester, självtester, Dna test, online! Fri frakt och över 60 nöjda kunder. Beställ här. På sheram.info hittar du produkter från Testlagret och massvis med andra populära märken till bra priser. testlagret

Testlagret - Att

Hon som jag talade med ansåg att det där inte alls kunde räknas som ett falskt positivt resultat. Om du hade vetat att du INTE var gravid så hade du sluppit den här sorgen och du hade varit på jobbet med en helt vanlig mens, inget mer med det. En ursäkt är det minsta man kan få, men då dom inte tar på sig något ansvar så kommer jag nog inte ens få en ursäkt. Era test var felaktiga. Det finns ingen graviditet alls.

Testlagret - begrnsar oss

Skickade annan vara än vad jag beställt för det jag beställt var slut i lager. Att få flera plus och tro att man är gravid, tro att man får missfall, för att sedan få veta att man inte ens varit gravid är hemskt. Där kunde historien slutat. Har ändå använt dom utan problem i 7 graviditeter!! Natalie blev inbjuden av Testlagret. Att det inte är fel på deras tester. När väntar du barn?

Share your thoughts

0 Replies to “Testlagret”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *