Micke dee

micke dee

Mikkey Dee. NÖJE tis 13 sep När Lemmy Kilmister dog stod Mikkey Dee, 52, plötsligt utan band. Nu berättar den svenske hårdrockstrummisen om vägen till det nya jobbet i Scorpions. – När Lemmy så tråkigt gick bort för snart ett år sedan tänkte jag, vad ska man göra? Vad passar jag in någonstans? säger han. Mikkey Dee är trummisen som via tretton plattor med Motörhead inte behöver någon presentation. Att han. Det är snarare musikerna bakom honom som gör jobbet, riffarna från gitarrerna sitter där de ska och inte minst trummisen Mikkey Dee gör en enastående prestation. Det hade inte ens varit märkligt om det på affischen stått "Mikkey Dee feat Scorpions", för det är Dee som är den starkast lysande stjärnan.

Micke dee - lika mycket

De orkar inte festa längre och det gör egentligen inte jag heller. Min klassföreståndare var inte glad på mig. Men när jag var med familjen på Teneriffa ringde vår manager och sade att Lemmy var riktigt illa däran. Det lutar åt att både ljudteknik och ålderdom är boven i dramat. Μιχαήλ Κυριάκος Δελάογλου , född 31 oktober i Göteborg , är en svensk trummis. Jag vet, men det får du skylla på vår sosseregering. Scorpions har eget privatplan, vi åker i enskilda bilar alltid svart Mercedes S-klass från hotellen till konserterna och vi spelar inför mycket mer folk än vad Motörhead gjorde.

Micke dee Video

Mikkey Dee drum solo NÖJE 13 september Copyright © Rockbladet. Jag började på gymnasiet, men jag hoppade av efter ett år för vi började spela statoil mastercard se the dark knight trilogy mycket med Nadir. Och sista officiella bilden på Lemmy är ju den dejt sida videon där han går ner i siluetten. Och det är grupp med stanley så det ska vara. Mina lärare tyckte väldigt bra om mig, men de var ju frustrerade över att jag inte var på alla lektioner. micke dee

Share your thoughts

0 Replies to “Micke dee”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *