Engelsk bulldogg

engelsk bulldogg

Ursprunget till den engelska bulldoggen är de butcher's dogs (slaktarhundar), bandogs och bull dogs som användes vid slakt och för tjurkamper som förbjöds Dessa butcher's dogs kan beskrivas som en kraftigare boxer eller som en blandning av boxer och mastiff. Den engelska bulldoggen är resultatet av medvetet  ‎Historia · ‎Utseende · ‎Hälsa · ‎Referenser. Här kan ni läsa mer om våra underbara Engelska bulldoggar. Följ oss och se hur det går i utställningsringen,valplådan och alla andra underbara härliga upptåg vi hittar på:) Grundbulten i vår uppfödning är kvalitet och hälsa, våra bulldoggar har sundhetscertifikat, vi strävar efter att förbättra rasen och ställer höga krav på. Engelsk bulldog. Engelsk bulldog är en gammal ras som fanns redan under talet då den användes flitigt för att hetsa tjurar och i hundslagsmål. Rasen höll sedan nästan på att försvinna men det fanns entusiastiska personer som uppskattade hunden och började avla fram en fredligare variant. I dag är den i stället en.

Engelsk bulldogg - kan

Kontakta oss för mer information om hur du kan synas på sajten. Benen är bastanta och ska vara muskliga. DogBuddy sponsrar årets hundvänligaste motionslopp! Användarnamn Lösenord     Sök på Zoonen. Se till att du får tips och råd av uppfödaren. Historik Rasen är mycket gammal, exakt hur gammal vet ingen, men bulldoggsliknande hundar finns dokumenterade sedan talet och användes bland annat till tjurhetsning och hundslagsmål.

Engelsk bulldogg - Vlkommen till

De ska vara små och bäras så att den rosa insidan är synlig. Följ oss och se hur det går i utställningsringen,valplådan och alla andra underbara härliga upptåg vi hittar på: Är DU intresserad av att vara med? Copyright © Din Hemsida All rights reserved. Kontakta klubben på info skeb.

Engelsk bulldogg Video

10 Funniest Bulldog Videos

Share your thoughts

0 Replies to “Engelsk bulldogg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *